• Eltang Skole og Børnehave
  • [email protected]

Eltang Skole og Børnehave - Indsigt og udsyn

Karin Eriksen den 19-01-2017
    Vi holder fastelavnsfest på skolen i uge 6 lige op til vinterferien. Torsdag den 9. februar kl 18.30 til 20.30 arrangerer elevrådet fastelavnsfest for eleverne i 4. - 5. og 6. klasse.
    Fredag formiddag holder børnehaven og de yngste klasser fastelavnsfest med tøndeslagning i gymnastiksalen.
  • Peter Blirup den 17-01-2017
     Vi samler plasticflasker ind.
    Vi skal til et undervisningsforløb i BID bruge brugte plasticflasker, Skyr/Youghurt-beholdere og mælkelåg.
    Vi opfordrer hermed forældre og elever til at aflevere på skolen, i affaldsstativet lige indenfor hoveddøren.

Mvh BID

Per Nielsen den 11-01-2017

Vægtstopperne – få hjælp til overvægten.

Vidste du, at Kolding Kommune tilbyder gratis hjælp til behandling af overvægt hos børn i alderen 3 til 18 år?

Behandlingen foregår på Sundhedscenter Kolding i dagtimerne som individuelle samtaler med enten en sundhedsplejerske eller en ernæringsvejleder. Det er vigtigt, at hele familien er indstillet på og motiveret til at få en sundere livsstil.

Læs vedhæftede pjece, hvis du tænker dit barn/børn har brug for hjælp, støtte og vejledning til at stoppe deres vægtøgningen.

Indskrivning

Kære forældre

Jeres barn er nu så gammelt, at det skal starte i børnehaveklassen d. 10. august 2017.

Indskrivningen til børnehaveklassen på Eltang Skole og Børnehave foregår digitalt. Det sker i perioden 28. november 2016 - 13. januar 2017www.indskrivning.dkIndskrivning til SFO/glidende overgang sker ligeledes digitalt via https://mitkolding.kolding.dk, se folder ”NemPlads, sådan booker du plads til dit barn”.

I er også velkomne til at møde op på skolens kontor og foretage indskrivningen, husk at medbringe Nem-ID. Vi har åbent for indskrivning:

Torsdag 12. januar 2017 mellem kl. 15.00 og kl. 18.00

Fredag 13. januar 2017 mellem kl. 8.00 og kl. 12.00

Glidende overgang starter mandag 3. april 2017, og i den forbindelse afholdes der et orienteringsmøde:

Onsdag 20. marts 2017 fra kl. 15.00 til kl. 16.30Når vi er kommet godt i gang med glidende overgang, vil der blive afholdt et forældremøde:

Onsdag 19. april fra kl. 16.00 til kl. 17.00

I kan læse mere om skolestart på www.kolding.dk/skolestart samt kontakte undertegnede, hvis I har yderligere spørgsmål

Per Nilsen (direkte telefon: 7979 7895)

Yderligere information:

Nempladshjælp