Eltang Skole og Børnehave - Indsigt og udsyn

Per Nielsen den 09-10-2017
    Skolestartsaften d. 31. oktober
    Indskrivningen til kommende børnehaveklasse starter d. 1. december. Vi afholder derfor informationsaften om børnehaveklassen tirsdag d. 31. oktober fra kl. 19.00 - 20.30. Se venligst vedhæftede program. Alle er velkomne.
    Karin Eriksen den 02-10-2017
    Så blev det den 13. oktober, og i dag udløber fristen for besvarelse af kortlægning 2017.
    96% af børnehavens forældre og 56 % af skolens forældre har besvaret spørgsmålene i Program for læringsledelse. Tak for det. Undersøgelsens resultat tilgår børnehave og skole inden jul, hvorefter vi analyserer og informerer om resultatet.

• Peter Blirup den 14-09-2017
    Få viden om hvordan du håndterer dine børns online-liv. http://issuu.com/detfi/docs/foraeldreguide?e=1006250/30827420

De 7-12-årige bruger dagligt godt 3 timer på skærme, hvilket dækker over det samlede timetal for brug af smartphone, tablet, computer, spillekonsol og tv. Tendensen er, at jo ældre de bliver, desto mere skærmtid har de. De 10-12-årige har mere end 3 1⁄2 timers skærmtid dagligt.

Det er vigtigt, at man som voksen tør tale med børnene om det, de ser og oplever online. Selvom man er vokset op med digitale medier, er man ikke nødvendigvis superbruger. Man kan stadig have brug for råd og vejledning fra en voksen, som er oprigtigt interesseret i det, man selv er optaget af.

Lokalsamfund