• Eltang Skole og Børnehave
  • eltskole@kolding.dk

Eltang Skole og Børnehave - Indsigt og udsyn

Suzanna Stage den 23-08-2016
    I fredags kom Hjem-is bilen forbi SFO og bhv, hvor der blev delt is ud. Tak til Malthe (0.kl.) og hans mor for initiativet.
    Mvh SFO og Bhv.
    Per Nielsen den 15-08-2016
    Vind et gavekort til 1000 kr til restaurenten ved Birkemose Golfclub - se her hvordan.
    Karin Eriksen den 15-08-2016
    Høsttid i haven

Golfsamarbejde

Birkemose Golfklub og Eltang Skole og Børnehave indgår aftale.

Nyhed billede
Leg og læring, bevægelse og motorik og mange flere bolde spilles mellem Eltang skole og Birkemose Golfklub i de næste år. Fra august måned bliver Eltang Skole og Børnehave medlem af golfklubben og kan således bruge dele af golfbanen både i forbindelse med undervisningen og i børnenes fritid. Et sådan et samarbejde er ikke tidligere set i Danmark. Vi er i øjeblikket ved at strukturere hele forløbet, så det bliver til bedst gavn for elever, forældre og Birkemose Golfclub. Nærmere projektbeskrivelse udsendes i august måned.

Lokalsamfund