• Eltang Skole og Børnehave

• Peter Blirup den 01-12-2016
    Skolebibliotekets Julekonkurrence:
    Gæt dagens Emoji-julesang.
    Aflever dit svar i Kassen på skolebib.- sedler som skal udfyldes ligger også her.

Per Nielsen den 18-11-2016
    Det er ganske vist - Eltang Skole og Børnehave vandt DM i skoleudvikling. Undervisningsministeriet skrev:
    Suzanna Stage den 25-11-2016
    Kære forældre og elever på Eltang skole og bhv.

I perioden fra den 28. november til 21. december 2016 sælger Eltang SFO Børnehjælpsdagens Julelotteri. For hvert lod vi sælger til en 20’er, tjener vi 8,50 kr. til vores klub for 2 og 3 klasse i SFO’en. Resten går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark, der af en eller anden grund ikke kan bo sammen med deres mor og far, men bor på børnehjem eller hos en plejefamilie. Dermed støtter I også en vigtig humanitær sag, samtidig med at I hjælper os med, at tjene penge til børnenes klub i SFO’en. I kan læse mere Børnehjælpsdagen og lotteriet på www.bhd.dk. Hele skolen er velkommen til at støtte :-)

Lodderne bliver solgt i SFO’ens basislokale, men det er også muligt at kontakte Suzanna Stage over intra. Her kan man bestille et antal lodder og sende pengene med barnet i skole. Så ordner hun resten.

• Det er sejt, når børn hjælper børn J

Mvh Personalet i Eltang SFO.

Karin Eriksen den 24-11-2016
    Så er der lagt glemt tøj frem ved indgangen under skærmen. Det ligger der frem til den 9. december. Herefter samles det ikke afhentede sammen og gives til godgørende formål.
    Per Nielsen den 22-11-2016
    Der er rigtig meget at glæde sig over for tiden - blandt andet dette:

Birkemose Golf Club har netop modtaget en fondsbevilling på kr. 110.000. af Fonden for Fynske Bank. Efter at Birkemose Golf Club har meldt Eltang Skole & Børnehave ind i golfklubben er samarbejdet virkelig blevet forstærket.

6 klasse på Eltang Skole har præsenteret ideer og ønsker til golfklubbens nye Spilop-Bane og på baggrund af disse ønsker, søgte Birkemose Golf Club Fonden For Fynske Bank om børnenes ønsker og fik det hele bevilliget.

Ønsker fra skolen var, skur/hytte, balancebane og borde-bænke sæt.

Overrækkelsen vil ske torsdag den 24. november kl. 10.00 i Birkemose Golf Club, Nr. Stenderupvej 12, 6000 Kolding.

Børnenes ønsker går derfor i opfyldelse i Birkemose Golf Club.

Indskrivning

Kære forældre

Jeres barn er nu så gammelt, at det skal starte i børnehaveklassen d. 10. august 2017.

Indskrivningen til børnehaveklassen på Eltang Skole og Børnehave foregår digitalt. Det sker i perioden 28. november 2016 - 13. januar 2017www.indskrivning.dkIndskrivning til SFO/glidende overgang sker ligeledes digitalt via https://mitkolding.kolding.dk, se folder ”NemPlads, sådan booker du plads til dit barn”.

I er også velkomne til at møde op på skolens kontor og foretage indskrivningen, husk at medbringe Nem-ID. Vi har åbent for indskrivning:

Torsdag 12. januar 2017 mellem kl. 15.00 og kl. 18.00

Fredag 13. januar 2017 mellem kl. 8.00 og kl. 12.00

Glidende overgang starter mandag 3. april 2017, og i den forbindelse afholdes der et orienteringsmøde:

Onsdag 20. marts 2017 fra kl. 15.00 til kl. 16.30Når vi er kommet godt i gang med glidende overgang, vil der blive afholdt et forældremøde:

Onsdag 19. april fra kl. 16.00 til kl. 17.00

I kan læse mere om skolestart på www.kolding.dk/skolestart samt kontakte undertegnede, hvis I har yderligere spørgsmål

Per Nilsen (direkte telefon: 7979 7895)

Yderligere information:

Nempladshjælp