• Eltang Skole og Børnehave
  • eltskole@kolding.dk

Eltang Skole og Børnehave - Indsigt og udsyn

Karin Eriksen den 06-09-2016

Skolefesten nærmer sig. Det er i år den 6. oktober, hvor vi holder to fester - en fest for 4.-6. klasse i gymnastiksalen og en fest for de yngste på første sal. Program i papirformat uddeles torsdag den 15. september. Forældrerådet i 5. klasse har organisereret mulighed for spisning for os allesammen. Her er vedhæftet invitation til at spise i Café Hjertebanken. Den er tidligere uddelt til eleverne. Bemærk deadline.

Marie Skovbo den 19-09-2016

I forbindelse med vores implementering af '7 gode vaner' får Børnehave og SFO besøg af to undervisere fra Maniitsoq i Grønland. Gæsterne kommer tirsdag d. 20. september og ledsages af konsulent Lene Månsson fra FranklinCovey A/S.

Vi glæder os til at fortælle om vores arbejde og til at børnene skal præsentere, hvordan '7 gode vaner' er blevet en del af deres hverdag i henholdsvis Børnehave og SFO.

Programmet for besøget er som følger:

Gæsterne ankommer kl. 14.00
    MS byder velkommen og fortæller om vores organisation, om arbejdet med '7 gode vaner' og om vores samarbejde med Franklin Covey A/S.
    I Børnehaven vil Aksel og Annika vise rundt og fortælle om '7 gode vaner' i deres hverdag i Børnehaven.
    I SFO vil Adam og Rebekka vise rundt og fortælle om hvordan de anvender ’7 gode vaner’ i SFO og UU.
    Besøget afrundes med opsamlende dialog samt kaffe og kage.

Golfsamarbejde

Birkemose Golfklub og Eltang Skole og Børnehave indgår aftale.

Nyhed billede
Leg og læring, bevægelse og motorik og mange flere bolde spilles mellem Eltang skole og Birkemose Golfklub i de næste år. Fra august måned bliver Eltang Skole og Børnehave medlem af golfklubben og kan således bruge dele af golfbanen både i forbindelse med undervisningen og i børnenes fritid. Et sådan et samarbejde er ikke tidligere set i Danmark. Vi er i øjeblikket ved at strukturere hele forløbet, så det bliver til bedst gavn for elever, forældre og Birkemose Golfclub. Nærmere projektbeskrivelse udsendes i august måned.

Lokalsamfund